Barion Pixel

12 saisons de Yann Couvreur

Yann Couvreur


« Vissza | Szerzők: Yann Couvreur
  2021. október 28. 16:38

12 saisons de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a fiatal cukrásztehetség, egy új könyvvel tér vissza, amely egy évre szóló cukrászkülönlegességeket ajánl évszakokon át.


Yann Couvreur cukrászdája a természettel összhangban formálódik, követve azt a 12 hónapot, amely ennek az igazi mesterembernek a naptárát jelzi.

Diófélék, citrusfélék, piros gyümölcsök... Ahogy telnek a hónapok, egész évben megjelennek azok a gyümölcsök és zöldségek, amelyek alkotásainak szívét alkotják. Nem beszélve az időtlenekről, amelyek nélkül soha nem lehet meglenni: kakaó, vanília, karamell ...
Yann Couvreur az előkészületei során mindig ugyanolyan magas színvonalú recepteket kínál ebben az új könyvében is, édes, de sós recepteket is, amelyek ötvözik a termék tiszteletét és a megfelelő ízeket egyaránt.
 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yann Couvreur
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 10.
ISBN: 9782263169526
Nyelv: Francia
Méretek: 24 x 27.9 x 2.8 cm
Súly: 1.65 kg
Oldalszám: 264
Ár: 17 890 Ft
(17 038 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Rum

Rum

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.


The Cocktail Cabinet

The Cocktail Cabinet

A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.


Szerzők: Zoe Burgess

Ramen Forever

Ramen Forever

A Ramen Foreverben Tim Anderson megmutatja, hogyan élvezheti rendszeresen a finom, házi készítésű rameneket, és megadja az eszközöket a saját ramen elkészítéséhez.


Szerzők: Tim Anderson

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash