Barion Pixel

A l'école de la pâtisserie vegan

Linda Vongdara


« Vissza | Szerzők: Linda Vongdara
  2021. április 16. 17:49

A l'école de la pâtisserie vegan

Lépésről lépésre és remek fotók segítségével a „A l'école de la pâtisserie vegan” megismerteti Önt a desszertek művészetével, állati eredetű összetevők nélkül, függetlenül attól, hogy kezdő vagy elkötelezett vegán.


A vegán cukrásztanár, Linda Vongdara megnyitja az ajtókat egy „növényi”, édes univerzum felé. Az első fejezet az alapismeretekről és az alapvető technikákról szól, amely lehetővé teszi a sütemények, muffinok, moelleux-k, flanok készítését. Továbbiakban a receptek kifinomultabbá válnak: tarte-k, krémes desszertek, torták, vagyis a középszint, mielőtt eljutna a mesteri szintig, amely lehetővé teszi a Choux-k, mille-feuilles-k elkészítését. A receptek összessége feledteti a tejet, a friss tejszínt és a tojást, miközben megnyitja az ajtót az új ízek előtt. 

Photo: Solar

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Linda Vongdara
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2019
Forgalmazás kezdete: 2021. január 05.
ISBN: 9782263162558
Nyelv: Francia
Méretek: 21.9 x 26.9 x 2.4 cm
Súly: 1.2 kg
Oldalszám: 216
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.


Australian Fish and Seafood Cookbook

Australian Fish and Seafood Cookbook

Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Irish Cookbook

The Irish Cookbook

A „The Irish Cookbook” bemutatja az ír konyha valódi mélységét, hozzávalóit és lenyűgöző történelmét, úgy, mint még soha.


Szerzők: Jp McMahon