A Spoonful of Sun
Mediterranean Cookbook For All Seasons
Dombtetőn fekvő falvak, érintetlen öblök, levendula, szőlőültetvények és langyos napsütés. Gyógynövények illata a levegőben, aperitifek a teraszokon.
Provence az érzékszervek ünnepe, amely a lassú élet francia művészetét testesíti meg. Ennek középpontjában mindig van egy asztal.
Ebben a könyvben Pauline Chardin szakácsnő ízletes, egészséges és – ami a legjobb – egyszerű receptjeit osztja meg. A helyi piacról és kertjéből származó szezonális gyümölcsök és zöldségek felhasználásával Chardin konyhája a Földközi-tengerben gyökerezik, de a világ körüli utazásai is ízesítik.
Ez több, mint egy szakácskönyv. A dizájn iránti éles érzékkel Chardin tudja, hogy a szem megharapja az elsőt falatot.
A Spoonful of Sun esztétikai élvezetekkel is elkápráztat bennünket, körbe vezet minket a Chardin által magának tervezett házban, provence-i otthona ellenállhatatlan környezetébe, és vissza a legfontosabbhoz: az asztalra kerülő ételekhez.
Pauline Chardin francia, kreatív igazgató, kulináris szakértő, stylist és fotós. Munkásságáról és életmódjáról olyan kiadványok publikáltak, mint a MilK Magazine, az AD vagy az Ignant. Provence-ban él egy házban, amit párjával közösen terveztek.
Termékinformációk
Szerző: | Pauline Chardin |
Kiadó: | Gestalten |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. május 01. |
ISBN: | 9783967040364 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24.6 x 31.2 x 2.8 cm |
Súly: | 1.79 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Le Chabichou Courchevel
Egy konyha mely a lehető legközelebb visz az alapanyagok ízéhez, az egyszerűségre és a tökéletességre törekedve. 50 recept a bizonyíték.
The Food of Sichuan
A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.
Noma - Time and Place in Nordic Cuisine
René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat.
Ramón Freixa
Több mint 350 oldal, közel 60, az egyes folyamatokban részletezett, kreatív megoldásokkal kísért alkotás, 145 fénykép, az étellel azonos relevanciával felruházott termékek gondos választéka...