Barion Pixel

Bachour in Color

Antonio Bachour


« Vissza | Szerzők: Antonio Bachour
  2020. január 15. 21:02

Bachour in Color

Antonio Bachour világa színesben. A világ egyik legnépszerűbb cukrásza felfedi emblematikus specialitásait ebben a gyönyörű cukrászkönyvben. 


A kiadványban bemutatásra kerülnek torták, mono desszertek, tarte-ok, petit fours-ok, macaronok és pohárdesszertek egyaránt. A cukrászkönyv kétnyelvű angol-olasz nyelvű változatban kerül forgalomba.

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Antonio Bachour
Kiadó: Chiriotti Editori
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9788896027455
Nyelv: Olasz-Angol
Méretek: 22 x 29 x 3 cm
Súly: 1.84 kg
Oldalszám: 347
Ár: 28 590 Ft
(27 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash