Bachour in Color
Antonio Bachour
Antonio Bachour világa színesben. A világ egyik legnépszerűbb cukrásza felfedi emblematikus specialitásait ebben a gyönyörű cukrászkönyvben.
A kiadványban bemutatásra kerülnek torták, mono desszertek, tarte-ok, petit fours-ok, macaronok és pohárdesszertek egyaránt. A cukrászkönyv kétnyelvű angol-olasz nyelvű változatban kerül forgalomba.
Termékinformációk
Szerző: | Antonio Bachour |
Kiadó: | Chiriotti Editori |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9788896027455 |
Nyelv: | Olasz-Angol |
Méretek: | 22 x 29 x 3 cm |
Súly: | 1.84 kg |
Oldalszám: | 347 |
Ár: |
28 590 Ft (27 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.