Baking and Pastry
Mastering the Art and Craft
A Culinary Institute of America által szerkesztett, összeállított oktató kiadvány. Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, frissített változata az egyik legátfogóbb referencia könyv, amely magában foglalja az eszközöket, összetevőket, konyhatechnikákat, képleteket, melyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló kenyér, pék és ellenállhatatlan desszerteket készítsünk.
A CIA Intézet több mint 300 új recepttel, fényképpel és illusztrációval továbbfejlesztette és felülvizsgálta és naprakész információkkal látta el a legutóbbi Baking and Pastry kiadványát.
A sütés és cukrászat teljes skáláját lefedve széles körben ajánlott szakembereknek és olyan olvasóknak, akik szeretnének sütni. Ez a könyv részletes, hozzáférhető útmutatásokat nyújt a sütési technikákról, kezdve élesztős kenyerekkel, cukrász tésztákkal, gyors kenyerekkel, reggeli süteményekkel, a sós termékektől a kekszekig, folytatva a pitekkel, tortákkal, fagyos desszertekkel, pudingokkal, és végül a felfújtakkal és a csokoládés édességekkel zárva a sort.
Ezenkívül ez a felülvizsgált kiadás új információkat tartalmaz a fenntarthatóságról és a szezonalitásról, valamint új anyagokat közöl a tányérdesszertekről, különleges alkalmakra készített tortákról, esküvői tortákról, dekorációs technikákról, sós és reggeli süteményekről, valamint a nagyobb mennyiség előállításáról szóló formulák teszik a legátfogóbb sütő- és péksüteményes kézikönyvvé a piacon. Az élethosszig tartó konyhai referenciaként szolgáló kiadvány több mint 900 receptet és 645 színes fényképet és illusztrációt tartalmaz.
Az oktató kiadvány újból kapható, előrendelésre, áregyeztetéssel!
Termékinformációk
Szerző: | The Culinary Institute of America |
Kiadó: | John Wiley and Sons |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, CIA - Culinary Institut of America, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2015 |
ISBN: | 9780470928653 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 28.2 x 5.4 cm |
Súly: | 3.27 kg |
Oldalszám: | 1136 |
Ár: |
30 990 Ft (29 514 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
FOUR in ONE
Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.
The Chocolate Spoon
Mesterkurzus a sütésről és a csokoládéval való munkáról, olasz módra – a tekintélyes Silver Spoon család legújabb kiadványával.
Jan - Labor der Liebe
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.