Barion Pixel

BEEF! WURST

Meisterstücke für Männer


« Vissza | Szerzők: Ralf Frenzel, Jan Spielhagen
  2017. július 15. 16:49

BEEF! WURST

A Beef magazin szerkesztőinek, a készműves kolbászkészítéssel kapcsolatos szakácskönyve. A kolbászkészítés során valamennyi kérdésre, a berendezésekkel, az összetevőkkel, az előkészítéssel és az elkészítéssel kapcsolatos kérdésekre megtaláljuk a választ.


Számos mester hentes és farmer kerül bemutatásra, és azok - a titkos receptjei, melyek nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, természetesek és kiválóak. A kolbászok és a kategóriába tartozó készítmények kiegészítőit is, köreteket, szószokat, azok elkészítését is megismerhetjük. Komplex szakkönyv a téma kedvelőinek.

Photo: Beef

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Ralf Frenzel, Jan Spielhagen
Kiadó: Tre Torri Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9783944628684
Nyelv: Német
Méretek: 22.5 x 29 x 3 cm
Súly: 1.65 kg
Oldalszám: 254
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Beer Brewing Guide

The Beer Brewing Guide

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták. 


Italy by Ingredient

Italy by Ingredient

Friss megközelítés az olasz konyhához a legikonikusabb alapanyagokon keresztül, az olasz származású főzőoktató, Viola Buitoni bemutatásával.


Szerzők: Viola Buitoni

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.