BEEF! WURST
Meisterstücke für Männer
A Beef magazin szerkesztőinek, a készműves kolbászkészítéssel kapcsolatos szakácskönyve. A kolbászkészítés során valamennyi kérdésre, a berendezésekkel, az összetevőkkel, az előkészítéssel és az elkészítéssel kapcsolatos kérdésekre megtaláljuk a választ.
Számos mester hentes és farmer kerül bemutatásra, és azok - a titkos receptjei, melyek nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, természetesek és kiválóak. A kolbászok és a kategóriába tartozó készítmények kiegészítőit is, köreteket, szószokat, azok elkészítését is megismerhetjük. Komplex szakkönyv a téma kedvelőinek.
Photo: Beef
Termékinformációk
Szerzők: | Ralf Frenzel, Jan Spielhagen |
Kiadó: | Tre Torri Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9783944628684 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 22.5 x 29 x 3 cm |
Súly: | 1.65 kg |
Oldalszám: | 254 |
Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Beer Brewing Guide
Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták.
Italy by Ingredient
Friss megközelítés az olasz konyhához a legikonikusabb alapanyagokon keresztül, az olasz származású főzőoktató, Viola Buitoni bemutatásával.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Jan - Labor der Liebe
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.