Cocktail Codex
Fundamentals, Formulas, Evolutions
A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.
„Kizárólag hat koktél létezik” állítja Alex Day, Nick Fauchald és David Kaplan, a Death & Co. kézműves koktélbár látnokai. Ezek a szakemberek a Cocktail Codex-ben mutatják be először meglepően egyszerű elméletüket a koktélkeverés mesteri szintű elsajátítására: a „gyökérrecepteket”, 6 könnyen beazonosítható és megjegyezhető sablont, amik az összes alapvető koktélfajtát leírják: old-fashioned, martini, daiquiri, sidecar, whisky highball és a flip. Amint megérti minden egyes koktélcsalád működését, rá fog jönni miért működik számos koktél és néhány miért nem, mikor kell rázni és mikor keverni, mit lehet kihagyni egy receptből és mit lehet helyettesíteni, amikor hiányzik valamelyik hozzávaló, miért szeret bizonyos italokat, és milyen italokat kell kipróbálnia – vagy kitalálnia – ha valami újdonságra vágyik.
Photo: Ten Speed Press
Termékinformációk
Szerzők: | Death & Co, Alex Day, Nick Fauchald, David Kaplan |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9781607749707 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23.6 x 25.1 x 2.8 cm |
Súly: | 1.52 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Tea - Wine’s Sober Sibling
Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.