Cuisiner La Mer
70 espèces, 90 recettes
A Cuisiner la mer egy közel 400 oldalas biblia, ami megtanítja az olvasót különféle tengeri halakat, kagylókat és rákféléket megkülönböztetni egymástól, majd a lehető legprecízebben megtisztítani és elkészíteni őket, több mint 100, kategorizált recepten keresztül.
Alaplevek és levesek, rántott ételek és fánkok, házi füstölés, curryk és fűszeres ételek, egyszerűbb és kifinomultabb fogások egyaránt megtalálhatók. Gaël Orieux minden ismeretét átadja, egy figyelemre méltóan megtervezett és illusztrált kiadvány lapjain.
Egy felbecsülhetetlen értékű és nélkülözhetetlen mű, Jean-Claude Amiel csodálatos képeivel.
Photo: Editions de la Martinière
Termékinformációk
Szerző: | Gaël Orieux |
Kiadó: | Editions de la Martinière |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9782732477077 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22.9 x 29.4 x 3.5 cm |
Oldalszám: | 384 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Csokoládé Le Cordon Bleu
Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.
Pie Style
Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.