Barion Pixel

Cuisiner La Mer

70 espèces, 90 recettes


« Vissza | Szerzők: Gaël Orieux
  2016. december 04. 15:11

Cuisiner La Mer

A Cuisiner la mer egy közel 400 oldalas biblia, ami megtanítja az olvasót különféle tengeri halakat, kagylókat és rákféléket megkülönböztetni egymástól, majd a lehető legprecízebben megtisztítani és elkészíteni őket, több mint 100, kategorizált recepten keresztül.


Alaplevek és levesek, rántott ételek és fánkok, házi füstölés, curryk és fűszeres ételek, egyszerűbb és kifinomultabb fogások egyaránt megtalálhatók. Gaël Orieux minden ismeretét átadja, egy figyelemre méltóan megtervezett és illusztrált kiadvány lapjain. 

Egy felbecsülhetetlen értékű és nélkülözhetetlen mű, Jean-Claude Amiel csodálatos képeivel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo: Editions de la Martinière

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Gaël Orieux
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9782732477077
Nyelv: Francia
Méretek: 22.9 x 29.4 x 3.5 cm
Oldalszám: 384
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Csokoládé Le Cordon Bleu

Csokoládé Le Cordon Bleu

Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.


Pie Style

Pie Style

Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.


Szerzők: Helen Nugent

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury