Barion Pixel

Disfrutar Vol2

Oriol Castro, Eduard Xatruch and Mateu Casañas


« Vissza | Szerzők: Oriol Castro, Eduard Xatruch, Mateu Casañas
  2023. november 08. 18:07

Disfrutar Vol2

Az étterem többszörösen díjnyertes első könyvének megjelenése után, (Disfrutar Vol. 1), Oriol Castro, Eduard Xatruch és Mateu Casañas második kötete (Disfrutar Vol. 2) egy ambiciózus kiadói projekt folytatását kínálja, amelyet elismert barcelonai éttermüknek szenteltek, ezúttal a későbbi, a 2018-2020-as szakaszukat követve, egy személyes beszámoló kíséretében ezekről az évekről, egy tagadhatatlan kihívásokkal teli időszakról. 


Disfrutar Vol. 2, egy minden szempontból kreativitással átitatott étterem fejlődését mutatja be, amely továbbra is vezető szerepet tölt be a nemzetközi kulináris élvonalban, stílust és sokak számára saját iskolát teremtve.

Ezt az új kötetet egy kreatív katalógusnak is szentelték, ami igazán lenyűgöző, mind a rengeteg új étel miatt, amelyből már nagy sikert aratott 96 ételt választottak ehhez a kötethez, mind pedig az igazán innovatív technikák és koncepciók kidolgozásához. Immár audiovizuális formátumban is elérhető a QR-kódok által biztosított linkeken keresztül.

Kulináris remekmű egy olyan étteremtől, amely folyamatosan nőtt, és soha nem szűnik meg lenyűgözni az ilyen rövid élettartam alatt elért eredményekkel.

A nem hétköznapi, exkluzív szakácskönyv specifikációja:

Nyelv: English

Kivitel: Keményfedeles

Oldalszám: 526

Méret: 293 x 354 x 104 mm

Súly: 6.5 kg 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Oriol Castro, Eduard Xatruch, Mateu Casañas
Kiadó: Abalon Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 08.
ISBN: 9788412570717
Nyelv: Angol
Méretek: 29.3 x 35.4 x 10.4 cm
Súly: 6.5 kg
Oldalszám: 526
Ár: 86 990 Ft
(82 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Manu / Signed Edition

Manu / Signed Edition

Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.


The French Laundry Cookbook

The French Laundry Cookbook

Thomas Keller első szakácskönyve, és mindannak ellenére, hogy 1999-ben jelent meg, tartamilag olyan kielégítő, mint maga az étterem, mely 3 Michelin csillagos. A könyv nem véletlenül a világ egyik legjobban keresett szakácskönyve.


Szerzők: Thomas Keller

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.