Galettes
50 Recettes des Rois de la Pâtisserie
A Galettes egy találkozás. Napsugár a télben, valami, amit saját örömünkre, hagyományból vágunk fel, az összejövetelek megkoronázásaként. Leveles tésztából vagy kalács alapú, frangipán krémes vagy cukrozott citrusokkal körített, ez a klasszikus sütemény ihletek gyönyörű sorával szolgál két cukrásznak, akik játszanak formáival, aromáival, azért, hogy megszínesítsék a bensőséges pillanatokat egy ízletes meglepetéssel.
Christophe Felder és Camille Lesecq bőkezűen és tanító célzattal adják közre páratlan szaktudásukat. Lépésről lépésre, részletekbe menően magyarázzák el az alapokat, hogy séfekhez méltóan készíthessen el leveles tésztákat, briósokat, krémeket és dekorációkat, amikhez megannyi galette társul összeállítási vázlatokkal, összesen 50 recept képében.
Photo: Edition de la Martiniére
Termékinformációk
Szerzők: | Christophe Felder, Camille Lesecq |
Kiadó: | Editions de la Martinière |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9782732487762 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22 x 28 x 2.5 cm |
Súly: | 1.46 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
15 290 Ft (14 562 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Eataly: Contemporary Italian Cooking
A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát.
Des gâteaux & des saisons
Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).