How to Grill Vegetables
The New Bible for Barbecuing Vegetables over Live Fire
Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.
Hogyan tüzeljük fel a paradicsomot, cédrusdeszkán készített padlizsán, szénafüstös saláta, nyárson sült kelbimbó, grill kukoricát ötféleképpen – akár egész hagymát is készíthetünk barlanglakó-módjára a parázsban. És hogyan állítsd össze mindezt 115 ihletett recept segítségével. Plusz fejezetek a kenyér, pizza, tojás, sajt, desszertek és egyebek grillezéséről.
U.i.: Bár a zöldségek minden ételben ragyognak, ez nem egy szigorúan vegetáriánus szakácskönyv – igen, lesz bacon is.
„Raichlen megint megcsinálta! Annyira boldog vagyok, hogy a zöldségek elképesztően sokoldalú, mégis alulértékelt világára összpontosította figyelmét, és megalkotta az élő tűz használatának legizgalmasabb módjait. Ha szeretsz grillezni, és szeretnél valami újat tanulni, akkor ez a tökéletes könyv a Te számodra. Steven valóban a grill mestere!” – Jose Andres, séf
Termékinformációk
Szerző: | Steven Raichlen |
Kiadó: | Artisan |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. augusztus 03. |
ISBN: | 9781523513628 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 23.1 x 2.2 cm |
Súly: | 0.84 kg |
Oldalszám: | 336 |
Ár: |
8 990 Ft (8 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Noma - Time and Place in Nordic Cuisine
René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat.
The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies
Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig.
The Rye Baker
Az igazi rozskenyér, amely az észak- és kelet európai étkezési kultúra középpontjában áll sokkal több, mint egy bolti szelíd kenyér.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.