Barion Pixel

Irreductible Diego Guerrero

Diego Guerrero DSTAgE


« Vissza | Szerzők: Diego Guerrero
  2017. augusztus 03. 17:49

Irreductible Diego Guerrero

Diego Guerrero, a Montagud kiadóval karöltve megjelentette szakácskönyvét. Semmi finomkodás. Semmit nem hagynak ki e fékezhetetlen személyiség történetéből. Fékezhetetlen, mert sosem adja fel, küzd az álmaiért és miután valóra váltotta őket, leküzdhetetlen sóvárgázt érez újabbak iránt. Mert egy fékezhetetlen személyiség újabb utakat talál, amikor úgy tűnik, hogy már semmit nem lehet elérni. Mert nincsenek valós határok.


Szerkesztői szempontból egy ilyen kaliberű projekt végtelen órányi munkát és hónapokon átívelő azonos szemléletmódot kíván – tudva azt, hogy mindannyiunkat behálózz egy egészséges elégedetlenség – amíg képesek leszünk meghatározni egy olyan baszk séf legbensőbb lényét, aki rájött, hogy ahhoz, hogy újból feltalálja önmagát, ki kell lépnie a komfortzónájából. Diego Guerrero egyes egyedül. A külvilágtól elzárva.


Reakció: És hirtelen lehullott a lepel, felfedve legbelsőbb lényegét, természetességét, ami olyan tiszta, mint egy univerzális nyelv. Átlátszóság: az a bizonyos dolog, ami lehetővé tette, hogy Diego Guerrero előrébb járjon kortársainál. Akaratlanul létrehozott egy példátlan gasztronómiai koncepciót, amiben minden látásmód (objektív és szubjektív) egy egyedi egész részét képezi. Még nem is sejti milyen messzire vihető ez a páratlan ötlet. Valami, amit soha nem csináltak korábban. Ez teszi Diego Guerrero-t egy nem mindennapi séffé - Képes volt mélyrehatóan felderíteni saját magát és valósággá váltani azt, amit felfedezett. Mióta folyik ez? A könyv, amit a kezében tart a kulcs Diego Guerrero titkainak megfejtéséhez.
Következmények: Születési dátum: 2014 július 1, Név: DSTAgE. Súly: lényegtelen
Ez az első gasztronómiai újszülött, aminek valós súlya a vendégektől függ nem az újszülött világnézetétől. Ebben rejlik ennek a koncepciónak a nagysága. Mindenki, aki közel kerül hozzá, örömért vagy csupán látogatóba megy, szándékosan vagy terv nélkül, részese lesz a DSTAgE világának. Mintegy mantraként, Diego Guerrero képtelen nem felidézni a varázslatos dolgokat, amik vele történnek. Ezzel csíp magába és tekint saját szívébe, hogy sose felejtse el a kétségek között töltött időket és az aggodalmakat. A szenvedés az élet velejárója. De, amit Diego Guerrero megörökít a közösségi hálón, azok a csodálatos pillanatok, amik a DSTAgE-ben történnek. Valamilyen módon mi, a Montagud Editores-nél, részeseinek érezzük magunkat ezeknek a pillanatoknak; megörökítettük e séf érzelmeit és tapasztalatait, feketén, fehéren. Ezt a művet Diego Guerrero kreációinak bemutatásával zárjuk, amik igazolják, miért fognak rá a legnagyobbak egyikeként tekinteni.

A dedikált verzió csak a készlet erejéig érhető el!


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Diego Guerrero
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9788472121645
Nyelv: Angol
Méretek: 24.5 x 33 x 3 cm
Súly: 1.73 kg
Oldalszám: 256
Ár: 24 990 Ft
(23 800 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

-12°C GELATO

-12°C GELATO

Bas van Haaren és Nils Hendrikse szívükben Gelato fanatikusok, és ezen a területen tökéletesen kiegészítik egymást. Ahol az egyik a kreativitásban jeleskedik, a másik minden technikai háttérben. 


Csokoládé Le Cordon Bleu

Csokoládé Le Cordon Bleu

Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.