La pâtisserie de Jeffrey Cagnes
Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.
90 receptet gyűjtött össze, köztük megtaláljuk a Maison Jeffrey Cagnes Paris emblematikus alkotásait, de olyan új recepteket is, amelyeket kifejezetten ehhez a kiadványhoz terveztek, ahol az egyszerűség és a finomság pontossággal és érzékenységgel párosul.
Jeffrey Cagnes
Miután sok éven át a híres Maison Stohrerben, Párizs legrégebbi cukrászdájában dolgozott, Jeffrey Cagnes saját hangját követve megnyitotta saját cukrászdáját Párizsban. A desszerteket a maga képére kínálja: nagylelkű, őszinte, kreatív, tartalmat ad a gesztusok, a technika és az alkotás szabadságának.
Termékinformációk
Szerző: | Jeffrey Cagnes |
Kiadó: | Solar |
Kategória: | Cukrász Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. november 14. |
ISBN: | 9782263180644 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 24 x 27.9 x 3 cm |
Súly: | 1.44 kg |
Oldalszám: | 280 |
Ár: |
14 290 Ft (13 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Meat
Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz.
Whole Food Cooking Every Day
Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.