Barion Pixel

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes


« Vissza | Szerzők: Jeffrey Cagnes
  2023. november 14. 17:30

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.


90 receptet gyűjtött össze, köztük megtaláljuk a Maison Jeffrey Cagnes Paris emblematikus alkotásait, de olyan új recepteket is, amelyeket kifejezetten ehhez a kiadványhoz terveztek, ahol az egyszerűség és a finomság pontossággal és érzékenységgel párosul.

Jeffrey Cagnes
Miután sok éven át a híres Maison Stohrerben, Párizs legrégebbi cukrászdájában dolgozott, Jeffrey Cagnes saját hangját követve megnyitotta saját cukrászdáját Párizsban. A desszerteket a maga képére kínálja: nagylelkű, őszinte, kreatív, tartalmat ad a gesztusok, a technika és az alkotás szabadságának. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jeffrey Cagnes
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 14.
ISBN: 9782263180644
Nyelv: Francia
Méretek: 24 x 27.9 x 3 cm
Súly: 1.44 kg
Oldalszám: 280
Ár: 14 290 Ft
(13 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Meat

Meat

Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz. 


Whole Food Cooking Every Day

Whole Food Cooking Every Day

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával. 


Szerzők: Amy Chaplin

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury