Barion Pixel

Langdon Hall - A Cookbook

Jason Bangerter


« Vissza | Szerzők: Jason Bangerter, Chris Johns
  2022. március 31. 17:37

Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában. 


Az Ontario délnyugati részén található Carolinian Forestben található Langdon Hall Kanada egyik legszebb vidéki Relais & Châteaux szállodája, mely a kiváló konyhájáról is híres, amelynek fogásai az évszakok szerint változnak, hogy tükrözze a vadon termő és a konyhakertek alapanyagainak friss betakarítását, annak gazdagságát.
A Langdon Hall – A Cookbook szezonális ihletésű receptek lenyűgöző gyűjteménye technikákkal, borpárosításokkal, valamint az összetevőkről, a főzésről, a helyi termelőkről és a beszállítókról szóló történetekkel. A pompás étel és a helyszínt bemutató fotókkal az évszázados luxusbirtokra röpítik a szakácskönyv olvasóját. Egyes ételek ambiciózusak, mások pedig egyszerűbbek, és könnyen elkészíthetőek – melyek inspirálóan hathatnak a szakemberekre, de egyeben elérhetőek az otthoni szakácsok számára is.

Photo: Colin Faulkner

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Jason Bangerter, Chris Johns
Kiadó: Prentice Hall Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. április 05.
ISBN: 9780735237223
Nyelv: Angol
Méretek: 22.3 x 28.9 x 2.7 cm
Súly: 1.47 kg
Oldalszám: 312
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Game

Game

A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.


Szerzők: Covey Rice

The Rye Baker

The Rye Baker

Az igazi rozskenyér, amely az észak- és kelet európai étkezési kultúra középpontjában áll sokkal több, mint egy bolti szelíd kenyér. 


The Silver Spoon - Recipes for Babies

The Silver Spoon - Recipes for Babies

Teljeskörű kalauz ahhoz, hogyan főzzünk kisbabáinknak és gyermekeinknek, átadva a jó ételek élethosszig tartó szeretetét – olasz módra!


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash