Living Bread
Tradition and Innovation in Artisan Bread Making
A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.
Ebben az úttörő pékkönyvben az úttörő kenyérsütő Daniel Leader átfogó képet nyújt a mai kenyérsütésről a lelkes otthoni pékek számára.
A lisztőrlők, a gazdálkodók, a pékek és a tudósok közösségének inspirációjával a Living Bread lenyűgöző betekintést nyújt a kézműves kenyérsütés fejlődésébe és folyamatos változásába - a búzatenyésztési gyakorlattól és az őrlés előrehaladásától kezdve a kovász indítókig és a tésztakeverés technikáiba egyaránt. A művészetet és a tudományt egyformán befolyásolva, Leader izgalmas csavarokat mutat be a klasszikusokról, mint például a Curry-s paradicsomos Ciabatta-t, a Vegan Brioche-t és a csokoládés kovászos Babka-t, valamint a hagyományos recepteket is górcső alá veszi.
Anekdotákkal és emlékezetes képekkel Leader saját utazásaiból és az őt befolyásoló kézműves találkozókból a Living Bread egy szerelmeslevél, egy élvonalbeli útmutató a jó kenyér készítésének gyakorlatához.
Photo: Joerg Lehmann
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerzők: | Daniel Leader, Lauren Chattman |
Kiadó: | Avery Publishing Group |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9780735213838 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.5 x 26.6 x 3.3 cm |
Súly: | 1.7 kg |
Oldalszám: | 368 |
Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Meat
Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz.
Ekstedt
„Egyenlő rész nyírfával és szenvedéllyel tápláljuk a tüzet. Minden hozzávalót nyílt tűzön készítünk el. A faszén és a füst a legerősebb eszközeink. Nincs elektromos grill, gáztűzhely – csak természetes hő, korom, hamu, füst és tűz. A főzés ősi módja iránt érzett tiszteletből választottuk ezeket a módszereket. Az Ekstedt-ben a lángok a kifogástalanok.”
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.