Luke Nguyen's Street Food Asia
Saigon, Bangkok, Kuala Lumpur, Jakarta
Csatlakozzon Luke Nguyen legújabb kalandjához Ázsia nyüzsgő és illatos utcáin. Saigonon, Jakartán, Bangkokon és Kuala Lumpuron keresztül Luke feltárja a rejtett helyeket és a titkos utcai étkezési kultúrákat.
Hajnalban és késő esti órákban felébredve felfedezheti az utcai árusokat, a barangoló ételeket kínáló szekereket, Luke megragadja az egyes helyek energiáját, sajátos ízeit. Több mint 100 recept és színes fényképek a helyi személyiségektől teszik a Street Food Asia könyvét autentikussá és szerethetővé.
Photo: Hardie Grant Publishing
Termékinformációk
Szerző: | Luke Nguyen |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9781743794043 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.4 x 26.5 x 2.7 cm |
Súly: | 1 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
7 190 Ft (6 848 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Caldos Broths
Ricard Camarena egy lendületes séf, aki lemondott a zene és trombita iránti szenvedélyéről. A főzés mellett döntött. A kottákat receptekre, a zenekarban játszást.. csapatban főzésre cserélte.
Mikor elhatározta, hogy a tűzhely mellett tölti életét, az ételeivel kapcsolatos megkérdőjelezhetetlen dolgok egyike az íz volt.
Ricard Camarena pár dologban biztos volt, először is teljes tisztelet az idénytermelés iránt, másodszor, a vendégnek otthon kell éreznie magát.
Breakfast: The Cookbook
Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.