Barion Pixel

Luke Nguyen's Street Food Asia

Saigon, Bangkok, Kuala Lumpur, Jakarta


« Vissza | Szerzők: Luke Nguyen
  2019. október 05. 17:15

Luke Nguyen's Street Food Asia

Csatlakozzon Luke Nguyen legújabb kalandjához Ázsia nyüzsgő és illatos utcáin. Saigonon, Jakartán, Bangkokon és Kuala Lumpuron keresztül Luke feltárja a rejtett helyeket és a titkos utcai étkezési kultúrákat. 


Hajnalban és késő esti órákban felébredve felfedezheti az utcai árusokat, a barangoló ételeket kínáló szekereket, Luke megragadja az egyes helyek energiáját, sajátos ízeit. Több mint 100 recept és színes fényképek a helyi személyiségektől teszik a Street Food Asia könyvét autentikussá és szerethetővé. 

Photo: Hardie Grant Publishing 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Luke Nguyen
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781743794043
Nyelv: Angol
Méretek: 21.4 x 26.5 x 2.7 cm
Súly: 1 kg
Oldalszám: 224
Ár: 7 190 Ft
(6 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Caldos Broths

Caldos Broths

Ricard Camarena egy lendületes séf, aki lemondott a zene és trombita iránti szenvedélyéről. A főzés mellett döntött. A kottákat receptekre, a zenekarban játszást.. csapatban főzésre cserélte. 

Mikor elhatározta, hogy a tűzhely mellett tölti életét, az ételeivel kapcsolatos megkérdőjelezhetetlen dolgok egyike az íz volt. 

Ricard Camarena pár dologban biztos volt, először is teljes tisztelet az idénytermelés iránt, másodszor, a vendégnek otthon kell éreznie magát.


Szerzők: Ricard Camarena

Breakfast: The Cookbook

Breakfast: The Cookbook

Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash