Modernist Pizza
Modernist Pizza is the definitive guide to the world's most popular food.
The Art and Science of Cooking és a Modernist Bread által kiadott szakmai csapat hozta létre ezt az úttörő könyv készletet, a kimerítő kutatások, utazások és kísérletek csúcspontjaként, hogy összegyűjtsék és előmozdítsák a pizzával kapcsolatos világismereteket.
A szerzők Nathan Myhrvold és Francisco Migoya gyakorlati tippeket és innovatív technikákat osztanak meg, amelyek több száz teszt és kísérlet eredménye. 1708 oldal terjedelmű, három kötet és egy receptkönyv, a Modernist Pizza sokkal több, mint egy szakácskönyv: nélkülözhetetlen forrás mindazok számára, akik nemcsak enni szeretik a pizzát, de érdeklik a tudomány, a történetek, kultúrák és a pizza történelem is.
Minden pompásan illusztrált fejezet a pizza egy másik aspektusát vizsgálja, a történelemtől és a legnépszerűbb úti céloktól kezdve a tésztáig, a szószig, a sajtig, az öntetekig, a felszerelésig és egyebekig. A vörös rozsdamentes acél tokban elhelyezkedő Modernist Pizza több mint 1000 hagyományos és avantgárd receptet tartalmaz a pizza készítéséhez a világ minden tájáról.
A Modernista Pizza biztosítja Önnek azokat az eszközöket, amelyekkel fejlesztheti mesterségét, kitalálhatja és magasztos alkotásokat készíthet. Soha nem volt jobb idő a pizza készítésére.
Megrendelés estén az adott kiadvány csak személyes átvétellel vehető át!
Figyelem: a magas devízaárfolyamok miatt kérje az ár aktualizálását!
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerzők: | Nathan Myhrvold, Francisco J. Migoya |
Kiadó: | The Cooking LAB |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pizza, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 07. |
ISBN: | 9781734386127 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 27.9 x 34.1 x 15.8 cm |
Súly: | 16.35 kg |
Oldalszám: | 1708 |
Ár: |
129 990 Ft (123 800 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Australian Fish and Seafood Cookbook
Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.
KUK [COOK]
Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.