Barion Pixel

Modernist Pizza

Modernist Pizza is the definitive guide to the world's most popular food.


« Vissza | Szerzők: Nathan Myhrvold, Francisco J. Migoya
  2021. május 26. 14:34

Modernist Pizza

The Art and Science of Cooking és a Modernist Bread által kiadott szakmai csapat hozta létre ezt az úttörő könyv készletet, a kimerítő kutatások, utazások és kísérletek csúcspontjaként, hogy összegyűjtsék és előmozdítsák a pizzával kapcsolatos világismereteket.


A szerzők Nathan Myhrvold és Francisco Migoya gyakorlati tippeket és innovatív technikákat osztanak meg, amelyek több száz teszt és kísérlet eredménye. 1708 oldal terjedelmű, három kötet és egy receptkönyv, a Modernist Pizza sokkal több, mint egy szakácskönyv: nélkülözhetetlen forrás mindazok számára, akik nemcsak enni szeretik a pizzát, de érdeklik a tudomány, a történetek, kultúrák és a pizza történelem is.
Minden pompásan illusztrált fejezet a pizza egy másik aspektusát vizsgálja, a történelemtől és a legnépszerűbb úti céloktól kezdve a tésztáig, a szószig, a sajtig, az öntetekig, a felszerelésig és egyebekig. A vörös rozsdamentes acél tokban elhelyezkedő Modernist Pizza több mint 1000 hagyományos és avantgárd receptet tartalmaz a pizza készítéséhez a világ minden tájáról.
A Modernista Pizza biztosítja Önnek azokat az eszközöket, amelyekkel fejlesztheti mesterségét, kitalálhatja és magasztos alkotásokat készíthet. Soha nem volt jobb idő a pizza készítésére.

Megrendelés estén az adott kiadvány csak személyes átvétellel vehető át!

Figyelem: a magas devízaárfolyamok miatt kérje az ár aktualizálását!

 

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Nathan Myhrvold, Francisco J. Migoya
Kiadó: The Cooking LAB
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pizza, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 07.
ISBN: 9781734386127
Nyelv: Angol
Méretek: 27.9 x 34.1 x 15.8 cm
Súly: 16.35 kg
Oldalszám: 1708
Ár: 129 990 Ft
(123 800 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Australian Fish and Seafood Cookbook

Australian Fish and Seafood Cookbook

Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.


KUK [COOK]

KUK [COOK]

Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.


Szerzők: Sebastian Frank

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland