Barion Pixel

New-School Sweets

Old-School Pastries with an Insanely Delicious Twist


« Vissza | Szerzők: Vinesh Johny, Andrés Lara
  2021. május 15. 12:05

New-School Sweets

Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.


Ez kreatív duó megmutatja, hogyan készítsen különleges finomságokat az alapoktól kezdve, kellemes váratlan ízkombinációkat a gondosan rétegelt textúrák felhasználásával.

Akár az otthoni sütési készségét kívánja szintre emelni, vagy akár egy profi cukrász, aki inspirációt keres, ez a részletes, lépésről lépésre elkészített receptgyűjtemény lenyűgözi majd vacsora vendégeit, és cukrászmágusnak fogja érezni magát.
A részletes útmutatás végig vezeti Önt minden recepten, míg az időzítésre és az összeállításra vonatkozó speciális tippek segítenek tökéletesíteni alkotásait. Ezzel a kollekcióval könnyedén elsajátíthatja az alapvető technikákat, és felfedezheti azokat az ötletes, kortárs trükköket, amelyeket Vinesh és Andrés használ arra, hogy a cukrászművészetét egyedivé és sajátjává tegye.

Ez a könyv egyedülálló nemzetközi ízekkel bővíti repertoárját, továbbá segít két professzionális szakember szemszögéből a cukrásztechnológiák csiszolásában. A könyv nem mindennapos receptekkel nyitja meg a cukrászat világát.

Vinesh Johny társalapítója a Lavonne Academy of Baking Science and Pastry Arts-nak, India első nemzetközi sütőakadémiájának. Fellépett a CNN 2017-es „20 Under 40” listájára és a Forbes 2016-os „30 Under 30 Asia” listájára. Vinesh az indiai Bangalore-ban él.

Andrés Lara világszerte elismert cukrász és tanácsadó. Dániában, Norvégiában, Szingapúrban és azon kívül Michelin-csillagos éttermekben dolgozott. Jelenleg Las Vegasban cukrász szakoktató, aki a világ minden tájáról tanítja a mesterség legmagasabb szintjét.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Vinesh Johny, Andrés Lara
Kiadó: Page Street Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. június 07.
ISBN: 9781645672494
Nyelv: Angol
Méretek: 19.7 x 22.9 x 1.4 cm
Súly: 0.3 kg
Oldalszám: 224
Ár: 6 290 Ft
(5 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Bacon Bible

The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.


Szerzők: Peter Sherman

The Cocktail Cabinet

The Cocktail Cabinet

A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.


Szerzők: Zoe Burgess

BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).