Nick Bril 33
The Jane Antwerp
Nick Bril 33, receptekkel, gondolatokkal, projektekkel és inspiráló kirándulásokkal teli szakácskönyv. Egy egyedülálló bepillantás egy csúcsszakember, egy szenvedélyes vállalkozó lelkébe, életébe. Egy könyv, amely tükrözi Nick Bril szenvedélyét, a tökéletesség iránti elkötelezettségét.
Nick Bril olyan ember, aki nem írható le néhány szóval. A The Jane (Antwerp) séfje, aki néhány év alatt a Belgiumi gasztronómia csúcsán találta magát (The Jane - 2 Michelin csillag) és DJ, egyben két gyermeknek apja.
A küldetése: új ízek, fogások és tapasztalatok szerzése, melyet Bril könnyedén, játékosan mutat be könyvében, a fine dining, a street food és a confort food területén egyaránt. Hiánypótló szakácskönyv angol nyelven.
Termékinformációk
Szerzők: | Kris Vlegels, Pascale Baelden, Nick Bril |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9789401449731 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22 x 27 x 2.1 cm |
Súly: | 0.79 kg |
Oldalszám: | 192 |
Ár: |
18 490 Ft (17 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Recipes 3
A legteljesebb modern cukrász receptkönyv, közel 2000 készítmény osztályozva, hogy fokozza kreativitását
Cenador de Amós
Kifinomult egyszerűség, különös tekintettel a részletekre, amely új határokat keres, ezáltal az ételeket egy másik szintre emeli.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.