Nordic Family Kitchen
Seasonal Home Cooking
Ha úgy gondolja, hogy nem érheti el a skandináv eleganciát, amikor a gyerekekkel együtt főz, Mikkel Karstad megmutatja, hogyan kell.
Ez a dán séf évek óta tanítja saját négy gyermekét az egyszerű, környezettudatos főzés örömeire. A híres NOMA étteremben végzett munka hozzájárult az észak-európai gasztronómia feltérképezéséhez.
De Karstad akkor a legboldogabb, ha a családjával főz, akár otthon, akár gyakori táplálékkereső útjaik során. Ebben a gyönyörű szakácskönyvben megosztja zsenialitását, ahogy egyszerű összetevőket használ és izgalmas módon kombinálja azokat, amelyeket minden családtag élvezni fog.
A tíz fejezetre osztott könyv 73 receptet kínál reggelire, ebédre, vacsorára és erdőben, kertben és tengerparton való összejövetelekre egyaránt.
Vannak olyan ételek, amelyeket bárki elkészíthet és tálalhat, beleértve a gyerekeket is – gyors kenyerek, szendvicsek, sütemények, krémek és lekvárok –, valamint fejlettebb projektek, amelyek a fiatalok kulináris készségeit fejlesztik.
Karstad a tengerpartra visz eperrel mályvacukrot sütni; az erdőbe gombás lepényt grillezni; és a kertbe, ahol a friss fűszernövények finomítják a mindennapi ételeket, például palacsintát és sült burgonyát. Gyümölcsökkel, zöldségekkel, teljes kiőrlésű gabonákkal és gyógynövényekkel teli ételek nagyrészt húsmentesek, és segítenek családjának alkalmazkodni a tisztább étkezési módhoz, amely egyszerre kielégítő és ízletes.
Anders Schonnemann lenyűgöző fotóival illusztrálva ez a mesés szakácskönyv arra inspirál majd, hogy üdvözölje a természetet családja konyhájában, és hozza ki a konyhát az ajtón kívülre.
Photo: Prestel
Termékinformációk
Szerző: | Mikkel Karstad |
Kiadó: | Prestel |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 11. |
ISBN: | 9783791387413 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.7 x 27.6 x 2.8 cm |
Súly: | 1.26 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
12 290 Ft (11 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
On Vegetables
Jeremy Fox kaliforniai séf érdeklődéssel várt első szakácskönyve, ami újraértelmezi a zöldségközpontú konyhát. Jeremy Fox, aki a szemléletváltó zöldségkonyhájáról ismert, a Michelin-csillagos Ubuntu (Napa-völgy, Kalifornia) étteremben szerzett nevet magának először.
The Latin American Cookbook
Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.