Barion Pixel

North

The New Nordic Cuisine of Iceland


« Vissza | Szerzők: Gunnar Gislason
  2015. április 27. 00:49

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Talán nincs is más olyan izlandi étterem, melyet annyira szeretnek és kritikusan magasztalnak, mint Gunnar Gíslason Dill éttermét, mely Reykjavík történelmi Északi Házában nyitott 2009-ben. A North, Gislason gyönyörűen személyes bemutatkozása: egyformán receptkönyv és kulináris utazás, mely példátlan betekintést enged a sztár séf tevékenységének kreatív folyamatába. Ez több mint csupán receptek gyűjteménye, a Northegyben magának Izlandnak a dicsőítése – az inspiráló tradícióknak, történeteknek és az embereknek, akik az izlandi nemzetet a világ minden más nemzetétől eltérővé teszik.

Photo: Evan Sung 

 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Gunnar Gislason
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9781607744986
Nyelv: Angol
Méretek: 22.5 x 26 x 3.5 cm
Súly: 1.47 kg
Oldalszám: 304
Ár: 14 290 Ft
(13 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

American Sfoglino

American Sfoglino

Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.


Szerzők: Evan Funke

Tu Casa Mi Casa

Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Soup Book

The Soup Book

Hozza ki a legtöbbet a friss alapanyagokból egész évben, több mint 200 házi leves recept alapján, évszakok szerint.


Kategória: Konyhatechnológia