Barion Pixel

Pie for Everyone

Recipes and Stories from Petee's Pie, New York's Best Pie Shop


« Vissza | Szerzők: Petra Paredez
  2021. március 23. 15:36

Pie for Everyone

A New York-i, szeretett Petee's Pie Company több mint 80 receptet kínál a legjobb pitékhez, amelyeket otthon elkészíthet.


Petra (Petee) Paredez megosztja személyes repertoárját, kifogástalan sütési technikákkal, amelyek piteüzleteit, a Petee's Pie Company-t és a Petee's Café-t, New York elismert üzletekké tették.
Mindennek középpontjában a cél egyszerű, lágy, gyengéd, könnyen roppanó kéreg és a tökéletesen kiegyensúlyozott töltelék ―, és ez a cukrászkönyv könnyen követhető, lépésről-lépésre történő útmutatással segít a piték elkészítésében.
A helyi eredetű alapanyagok bajnoka, Paredez a könyvében a legjobb farmokkal és termelőkkel rendelkezik, inspirálva, hogy keressük a legjobb alapanyagokat pitéinkhez, bárhol is éljünk.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Petra Paredez
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Alapanyag
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. január 05.
ISBN: 9781419747588
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 20.3 x 2.3 cm
Súly: 0.98 kg
Oldalszám: 240
Ár: 10 690 Ft
(10 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Bread Ahead

Bread Ahead

Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.


Szerzők: Matthew Jones

Bread Ahead

Bread Ahead

Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.


Szerzők: Matthew Jones

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury