Plant and Planet
Sustainable and Delicious Vegetarian Cooking for Real People
Az egyszerű lépések hatással lehetnek bolygónkra. A BuzzFeed Goodful kínálatából ez a 75 növényi alapú recept, valamint egy „hulladékszegény” stratégia elvezeti Önt egy fenntarthatóbb élethez, amelyben jól érezheti magát.
A Goodful könnyen kivitelezhető recepteket, tippeket és útmutatókat kínál a mindennapi élethez. A Plant and Planet szakácskönyvben 75 növényi alapú receptet fedezhet fel az ételkészítéshez, a mindennapi ünnepekhez és az évszakokhoz igazodó főzéshez.
Ez a gyönyörűen fényképezett szakácskönyv rendkívül praktikus és hatásos, meglepő és egyszerű módszereket kínál a környezeti hatások csökkentésére, vásárlási útmutatókat és étkezési terveket, információkat az élelmiszer-hulladék újra hasznosításáról, valamint útmutatót a saját alapanyagok előállításához.
Megfogja tanulni hogyan:
- Szezonális szempontból közelítse meg a főzést.
- Minimalizálja a csomagolást, miközben maximalizálja az ízt.
- Ürítse ki a hűtőszekrényt és a fagyasztót.
DeVonn Francis, Lorena Ramirez, Lauren Singer, Nadiya Hussain, Kelis Rogers, David Zilber és Ben Flanner szakértők közreműködésével.
Termékinformációk
Szerző: | BuzzFeed Goodful |
Kiadó: | Rodale Books |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. december 07. |
ISBN: | 9780593135518 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 25.4 x 2.5 cm |
Súly: | 1.09 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
9 890 Ft (9 419 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Grist
A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.
Under Pressure
Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.