Sebastião Salgado - The Scent of a Dream
Travels in the World of Coffee
Ebben a figyelemre méltó vizuális felmérésben a nemzetközileg elismert Sebastião Salgado fotós a fenntartható kávégazdálkodás hagyományos módszereit dokumentálja az egész világon, feltárva a történelem és a büszkeség mélyén átitatott rituálékat.
Közel egy évtizedes kutatást magába foglaló útikalauz a kávé rejtett világáról, mely kiterjed a legfontosabb kávétermesztő régióira, a főbb mezőgazdasági területekre úgy mint Kínára, Kolumbiára, Guatemalára, Etiópiára, Indiára, Brazíliára, Costa Ricára.
Photo: Sebastião Salgado
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Sebastião Salgado |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2015 |
ISBN: | 9781419719219 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24.8 x 36.3 x 4.9 cm |
Súly: | 2.55 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Nostalgic Delights
A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.
Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai
Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.