Barion Pixel

Sebastião Salgado - The Scent of a Dream

Travels in the World of Coffee


« Vissza | Szerzők: Sebastião Salgado
  2020. július 17. 16:43

Sebastião Salgado - The Scent of a Dream

Ebben a figyelemre méltó vizuális felmérésben a nemzetközileg elismert Sebastião Salgado fotós a fenntartható kávégazdálkodás hagyományos módszereit dokumentálja az egész világon, feltárva a történelem és a büszkeség mélyén átitatott rituálékat.


Közel egy évtizedes kutatást magába foglaló útikalauz a kávé rejtett világáról, mely kiterjed a legfontosabb kávétermesztő régióira, a főbb mezőgazdasági területekre úgy mint Kínára, Kolumbiára, Guatemalára, Etiópiára, Indiára, Brazíliára, Costa Ricára. 

 

Photo: Sebastião Salgado

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sebastião Salgado
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9781419719219
Nyelv: Angol
Méretek: 24.8 x 36.3 x 4.9 cm
Súly: 2.55 kg
Oldalszám: 320
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Nostalgic Delights

Nostalgic Delights

A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.


Szerzők: William Curley

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.


Szerzők: Marcos Granda

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland