Spain - The Cookbook
Simone and Inés Ortega, with a foreword by Ferran Adrià
A legkelendőbb könyv a hagyományos és autentikus spanyol házi főzésről, 1080 könnyen követhető recepttel
A spanyol szakácsok bíznak ebben a hagyományos otthoni főzési társban, amióta több mint 40 évvel ezelőtt megjelent, és a mai napig több millió példányban kelt el belőle.
Eredeti címéhez hűen (1080 recetas de cocina) 1080 autentikus spanyol receptből álló átfogó gyűjteményt tartalmaz, amely a tortillától a bacalaóig mindent lefed. Az egyszerű, könnyen követhető receptek mellett menüterveket, főzési tippeket és szószedetet is tartalmaz, a könyvet végig illusztrálták speciális fényképekkel és több mint 500 illusztrációval a híres spanyol grafikus és illusztrátor Javier Mariscal-tól.
Ez a legkelendőbb klasszikus, egy barátságos és könnyen megközelíthető könyv minden házi szakács számára, és minden spanyol ételt lefed, amelyet el szeretne készíteni.
Termékinformációk
Szerzők: | Simone Ortega, Inés Ortega |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. április 17. |
ISBN: | 9781838668150 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 6.4 cm |
Súly: | 2.34 kg |
Oldalszám: | 1080 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Lune - Croissants All Day, All Night (Special Edition)
A Lune – Special Edition, a világhírű ausztráliai Croissant pékség debütáló szakácskönyvének különleges, limitált kiadása. A speciális kiadás egy 272 oldalas szakácskönyvből és egy exkluzív, 48 oldalas évfordulós albumból áll, mely a Lune első 10 évét mutatja be. Mindkét keménykötésű kötet holografikus fóliával bevont és lenyűgöző színes fényképeket tartalmaz.
Umami
Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Jan - Labor der Liebe
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.