Sun and Rain
Ana Roš
Személyes séf-monográfia és az első könyv, a globálisan elismert Ana Roš séftől, a szlovén Hiša Franko étteremből.
Ana Roš, az olasz határ közelében, a szlovéniai távoli Soča-völgyben, a hegyek lábánál és a pisztránggal teli türkiz folyó mellett, meséli életét.
Esszéken, emléktárgyakon, recepteken és fényképeken keresztül megosztja az őt ösztönző idilli tájat, a helyi gazdák bőséges szezonális hozzávalóit, a halászatról és a felfedezésről szóló meséket, valamint a találékony és kifinomult ételeinek evolúcióját a Hiša Frankoban.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Ana Roš |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9780714879307 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.4 x 29 x 2.8 cm |
Súly: | 1.27 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
16 890 Ft (16 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Tu Casa Mi Casa
Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.
Fine Chocolates Gold
A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3 és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.