Taste and Place - The Design Hotels Book
by Design Hotels
A világ leginnovatívabb tervezésű szállodáinak izgalmas felfedezése különös tekintettel az ételekre fókuszálva.
Ez a nagy hatású referenciamunka – amelyet építészek, dizájnerek, éttermesek, szállodatulajdonosok és kreatívok tisztelnek szerte a világon – kiváló képeket tartalmaz vezető fotósoktól, valamint szakértői kommentárokat a világ legnagyobb élelmiszer-íróitól és kulináris újítóitól.
Történeteik az ételen, a konyhán és az étkezőn túlra vezetik az olvasót, hogy felfedezzék az étel és a hely holisztikus kapcsolatát: eredetét és előállítását; az emberek, a táj és az építészet kapcsolatát.
A regionális terroir-tól a konyhán át a közösségig, az őket létrehozó szakértőktől összegyűjtött történetek részletezik gyártási módszereiket; munkagyakorlatokat és a látnoki vendéglátást.
Termékinformációk
Szerző: | Design Hotels |
Kiadó: | Prestel |
Kategória: | Chef, Aktualitások / Hírek, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books, Album / Album, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. április 12. |
ISBN: | 9783791389066 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 30.1 x 0.4 cm |
Súly: | 2.19 kg |
Oldalszám: | 352 |
Ár: |
22 990 Ft (21 895 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Torte Moderne
A díjnyertes Davide Malizia „Modern Torte” ötödik kötete a francia cukrászat nagy klasszikusainak határait kutatja. (OLASZ - ANGOL KÉTNYELVŰ VERZIÓ)
Game
A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.