The Blue Bottle Craft of Coffee
Growing, Roasting, and Drinking, with Recipes
Az Egyesült államok egyik legünnepeltebb kávépörkölője elmagyarázza, hogyan válasszuk ki, készítsük el és élvezzük a kézműves kávék új fajtáját otthon. 40 találékony recepttel, amik vagy hozzávalóként használják a kávét, vagy szimplán jól párosíthatók egy csésze kávéval.
A Blue Bottle Coffee Company gyorsan vált Amerika egyik legünnepeltebb pörkölőjévé. Híres komplex és ízgazdag kávéiról, a Blue Bottle elkötelezett törzsvásárlóit rendkívüli filteres kávékkal, ízletes eszpresszókkal és speciális kávéfőzési módszerekkel örvendezteti meg.
Mégis, ahogy a kávétermelés egyre szofisztikáltabbá válik specializált technikákkal és japán kávéeszközökkel, az új kézműves kávé sokaknak elérhetetlennek tűnhet. A The Blue Bottle Craft of Coffee ezt az új világot mutatja be az ültetvénytől a csészéig, felfedezve a kávébabok gazdag választékát és az erőfeszítést, ami a nyers kávé beszerzése során fejtenek ki a világ minden táján. A Blue Bottle alapító James Freeman segít a tökéletes csésze kávé elkészítésében, olyan változatos módszereket használva, mint a French Press, Nel Drip, Siphon a legjobb íz eléréséért.
A kávé szerelmeseinek, akik fel akarják tűrni az ingujjukat és mélyebbre menni, Freeman elmagyarázza lépésről lépésre, hogyan pörköljünk kávét házilag, minden háztartásban fellelhető eszközök segítségével – pontosan úgy, ahogy ő is csinálta a kezdetekben. A The Blue Bottle Craft of Coffee egy otthoni módszert is ismertet a Cupping-ra, a kávéipar standard technikájára a kávékóstolásra és minőségellenőrzésre, hogy Ön is csiszolhassa az ízlését és megoszthassa a nagy gonddal megpörkölt kávéját a barátaival.
Ami kerekké teszi a könyvet, az a több mint 30, találékony recept a Blue Bottle cukrászától és az egykori Miette pékség tulajdonosától, Caitlin Freeman-től. A receptek vagy felhasználják a kávét, vagy csak egyszerűen finomak egy csészével (pl. Saffron Vanilla Snickerdoodles, Stout Coffee Cake with Pecan-Caraway Streusel, Affogato with Smoky Almond Ice Cream, Coffee Panna Cotta, és sok más)
Több, mint száz lenyűgöző fotóval, amik bemutatják a kávé útját a frissen szüretelt cseresznyéktől a tökéletes italig, ez a páratlan és részletes kalauz a kávé magával ragadó új világába az egyik legjobb kézműves kávékészítő írásában megváltoztatja, ahogy a kávéról gondolkodunk és fogyasztjuk.
Termékinformációk
Szerzők: | James Freeman, Caitlin Freeman |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2009 |
ISBN: | 9781607741183 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 24.2 x 2.6 cm |
Súly: | 0.82 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
7 990 Ft (7 610 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Radix
Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…
Whip by Frank Haasnoot
Az elismert első cukrászkönyvem, a PRISMA 2019-es megjelenése után a receptek vadonatúj hangvételével térek vissza, beleértve az emblematikus és új alkotásokat.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.