The Curious Bartender Volume 2
The New Testament of Cocktails: 2
Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.
A The Curious Bartender Volume II: The New Testament of Cocktails, a bestseller-író és legendás bartender, Tristan Stephenson hatodik könyve. A valaha létezett legjobb 64 koktélt találja itt: 32 tökéletesített klasszikust és 32 klasszikus formabontóan megújított változatát. Tristan bemutatja a szakma nélkülözhetetlen eszközeit, a technikákat, amikre esküszik és a módszert, amivel bárki saját koktélszenzációkat kísérletezhet ki.
Tristan elvégezte Ön helyett a kemény munkát - önzetlenül kipróbál minden egyes italt, ami az emberiség számára ismert, hogy megtalálja a tökéletes italpárosításokat. Minden, amit tennie kell, az, hogy átlapozza a koktélkönyvek Szent Gráljának oldalait.
„Gyakorlati tapasztalata tökéletesen vegyül elméleti tudásával, ebben az informatív és szórakoztató kalauzban, a tökéletes koktél elkészítésének útján”, (The Curious Bartender Volume I kötetről a The Daily Mail-ben)
Termékinformációk
Szerző: | Tristan Stephenson |
Kiadó: | Ryland Peters Small |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9781849758932 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 23.5 x 2.6 cm |
Súly: | 0.89 kg |
Oldalszám: | 208 |
Ár: |
6 290 Ft (5 990 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
30 Indispensable Ice Creams
Ez a könyv nem pusztán egy kiváló szövetséges egy olyan jégkrém választék összeállításához, ami kitűnik a konkurens boltok kínálata közül. Minden receptet háttér információ kísér a termék eredetéről, technikai megjegyzésekkel a választott paraméterekről, tippekkel és trükkökkel.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.