The Food of Vietnam
Egy gyönyörűen kidolgozott, meghatározó kulináris és kulturális utazás Vietnám sokszínű régióin át. Csatlakozzon Luke Nguyen-hez egy kulturális és kulináris útra, örökségül kapott hazáján át és fedezze fel az embereket és az ételeket, amik az évente idelátogató turisták milliói számára kedvessé tették Vietnámot.
Luke sikeres tv-műsorát, a Luke Nguyen’s Vietnam-ot követve, a könyv Dél-Vietnámtól Észak-Vietnámig követi útját, át a piacokon, hátsó udvarokon, családtagok és idegenek konyháján. A magával ragadó helyszínfotók és étvágygerjesztő ételfotók mellett, Luke beszámolói a helyiekkel való találkozásáról és a meglátogatott helyszínekről fűszerezik a könyv oldalait, életre keltve Vietnám klasszikus receptjeit, a pho-től a banh mi-ig és mindent, ami köztük van.
Photo: Hardie Grant Books
Termékinformációk
Szerző: | Luke Nguyen |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2013 |
ISBN: | 9781742706207 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 25.2 x 30.7 x 4.3 cm |
Súly: | 2.32 kg |
Oldalszám: | 368 |
Ár: |
14 890 Ft (14 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Cocktail Cabinet
A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.
Mono
A Mono abból a vágyból született, hogy innovatív jelentést adjon az egységes piac szegmensének, az évek során rendeződő kortárs szabályokról, az igényekről és sajnos a “nem a gondolkodásról”.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.