The Franklin Barbecue Collection
Special Edition - Franklin Barbecue and Franklin Steak
A szegytől a steakig, minden, amit tudni kell a húsról. Ez a deluxe díszdobozos kiadás, a szakma által is elismert pitmaster és New York Times bestseller író sorozatának, az Austin’s Franklin Barbecue exkluzív puhakötésű verzióit tartalmazza: a Franklin Barbecue-t és a Franklin Steak-et.
Amerika legfőbb barbecue-szaktekintélye, Aaron Franklin két alapvető könyvet csomagolt egybe mindazok számára, akik tökéletességig akarják fejleszteni a hússütést. Franklin és a James Beard díj-nyertes társszerző, Jordan Mackay felfedik az igazán remek barbecue és bolondítóan jó steak titkait, hosszú éveken át kemény munkával elsajátított fortélyokat.
Franklin Barbecue
A kerti pitmaster kalauza, külön fejezetekkel a saját smoker megépítésének, a megfelelő fa kiválasztásának és érlelésének, a tökéletes tűz meggyújtásának és életben tartásának, a csúcsminőségű húsok beszerzésének és természetesen az észbontóan ízletes barbecuenak szentelve.
Franklin Steak
Nélkülözhetetlen kisokos a tökéletes steak megsütéséhez, a megfelelő húsválasztáshoz, pontos ízesítéshez és a legalkalmasabb sütőeszköz kiválasztásához és megépítéséhez. Kötelező darab bármelyik húsimádónak, hátsókerti grillmesternek vagy Franklin szórakoztató, mégis tekintélyt parancsoló stílusának rajongóinak.
Termékinformációk
Szerzők: | Aaron Franklin, Jordan Mackay |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. január 18. |
ISBN: | 9781984858924 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.1 x 26.4 x 5.1 cm |
Súly: | 2.09 kg |
Oldalszám: | 448 |
Ár: |
18 190 Ft (17 324 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
India The Cookbook
Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit.
The Soup Book
Hozza ki a legtöbbet a friss alapanyagokból egész évben, több mint 200 házi leves recept alapján, évszakok szerint.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.