Barion Pixel

The Hand & Flowers Cookbook

Tom Kerridge


« Vissza | Szerzők: Tom Kerridge
  2021. január 26. 09:50

The Hand & Flowers Cookbook

Tom Kerridge 2 Michelin-csillagos pubjának régóta várt szakácskönyve.


A The Hand & Flowers a világ első és egyetlen pubja, ami két Michelin-csillaggal büszkélkedhet. A Buckinghamshire szívében otthont kapott fesztelen étteremben Tom Kerridge innovatív és szofisztikált ételeket szolgál fel, amik mesterien dolgozzák át és finomítják a brit klasszikusokat a 21. század számára.

Ez a lélegzetelállító új könyv az étlapon valaha feltűnt 70 legjobb fogásokat prezentálja, többek között: sült sertés sókéregben sült burgonyával és almaszósszal, Lassan-sült kacsamell, borsó, kacsazsír-chips és gravy, Füstölt foltos tőkehal-omlett, Sózott tőkehalas Scotch egg paprika szósszal és csípős chorizoval, Csokoládé és ale torta sós karamellel és muscovado jégkrémmel.

Christian Barnett különleges fotóival, a The Hand & Flowers Cookbook a világ egyik legjobb és legeredetibb éttermének lelkes ünneplése.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tom Kerridge
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. január 22.
ISBN: 9781472935397
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 26.3 x 4 cm
Súly: 1.86 kg
Oldalszám: 432
Ár: 15 890 Ft
(15 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash