Barion Pixel

The NoMad Cookbook

The NoMad Cocktail Book


« Vissza | Szerzők: Daniel Humm, Will Guidara
  2015. szeptember 20. 17:04

The NoMad Cookbook

Az elismert szakácskönyvek, az Eleven Madison Park és az I Love New York szerzőitől érkezik ez az új, egyedileg csomagolt szakácskönyv, melyben helyet kapnak a széles körben népszerű The NoMad étterem receptjei, plusz ráadás meglepetésként egy rejtett, hátsó részben egy külön The NoMad Bar koktélkönyv is. Daniel Humm séf és Will Guidara üzleti partnerek, tulajdonosai New York két legkedveltebb és leginnovatívabb éttermének: az Eleven Madison Parknak és a The NoMadnak. 


A csapat nem csak a tökéletesen kivitelezett, egyedi szakácsművészetének köszönheti ismertségét, hanem az egyedülálló, műfaját felülmúló étkezési élmények nyújtásának is. A The NoMad szakácskönyv az étterem lenyűgöző, gyakran meglepő ételeit és italait gyűjti össze, mely külsőre egy hagyományos szakácskönyvnek tűnik, de csak első látásra, a tény, hogy ez egy 2 az 1-ben könyv. A kiadvány kinyitásakor az olvasók felfedezhetik, hogy a könyv második fele eltérő oldalakat, egy kisebb koktélkönyvet tartalmaz. Az eredmény, kortárs, egyedi, innovatív, pikáns étel és koktél receptek gyűjteménye, különleges fényképekkel, kifogástalan stílussal, melyről a szerzők híresek. 

A The NoMad Cookbook and Cocktail Book egy inspiratív, minőségi szakács és koktélkönyv, mely tökéletes ajándék lehet mindazoknak akik már birtokolják a szerzők előző szakácskönyveit, vagy csak a minőségi konyha elkötelezettjei.

A Szerzőről

A svájci születésű Daniel Humm egészen fiatalon kezdte meg konyhai képzését, majd folytatta szakácsként Svájc legkitűnőbb szállodáiban és éttermeiben. Humm 24 évesen szerezte meg első Michelin csillagát a svájci Gasthaus zum Gupf nevű étterem vezető chefjeként. 2003-ban elköltözött az Egyesült Államokba és a San Franciscoi Campton Place vezető chefje lett, ahol 4 csillagot nyert el a San Francisco Chronicletól. Három évvel később az Eleven Madison vezető chefje lett, ahol a világ egyik legkedveltebb, legelismertebb séfjévé, étterem tulajdonossá vált. Éttermével kiérdemelte a Michelin étterem ajánló 3 csillagát, egyben évek óta a világ 5 legjobb étterme között emlegetik az Eleven Madison Park éttermét. A következő projekt a The NoMad szállodában lévő étterem és bár nyitása volt, mely egy évre rá meg is kapta az első Michelin csillagát.

Photo: Francesco Tonelli 

 
 
 
 
 
 
 


Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Daniel Humm, Will Guidara
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9781607748229
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 28 x 6 cm
Súly: 2.02 kg
Oldalszám: 552
Ár: 34 890 Ft
(33 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Italian Cookery Course

The Italian Cookery Course

Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig. 


Szerzők: Katie Caldesi

Eataly: Contemporary Italian Cooking

Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát. 


Szerzők: Eataly

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).