Barion Pixel

Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Third Edition


« Vissza | Szerzők: Jamie Goode
  2021. május 31. 17:34

Wine Science - The Application of Science in Winemaking

Ez a forradalmi könyv az egyetlen mélyreható hivatkozás a borászat tudományát érintő folyamatok, fejlemények és tényezők részletezésére.


Jamie Goode, a téma nagy tekintélyű szakértője ügyesen megnyitja ezt a komplex témát, és elmagyarázza a különféle folyamatok hátterét és a felhasználás körüli kérdések körét. Beszámol a borászati kutatások létfontosságú előrehaladásáról, és elmagyarázza a tudomány gyakorlati alkalmazását, hivatkozva a világszerte alkalmazott borászati technikák széles skálájára, valamint a szőlészeti gyakorlatokra, az organikus és az ökológiai és az életmódbeli hatásokra.

A Bortudomány (Wine Science) harmadik kiadása olyan új részeket tartalmaz, mint a szőlőtalaj kezelése, a szőlőbetegségek és a jövő szőlőskertje. Jamie végig frissítette a szöveget, és számos létező fejezetet teljesen átdolgozott. A páratlanul hozzáférhető stílusban írt könyv három részre tagolódik, amelyek a szőlőskertet, a pincészetet és az emberi interakciót jelentik a borral. Több mint 80 illusztráció és fotó található benne, amelyek még a legösszetettebb témákat is világossá, egyértelművé és könnyen érthetővé teszik.

"Jamie Goode ritkaság a borvilágban: képzett tudós, aki képes megmagyarázni a bonyolult témákat anélkül, hogy lebutítaná őket. Az is segít, hogy fantasztikus író, aki valódi szenvedéllyel rendelkezik a témája iránt." - Tim Atkin MW

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jamie Goode
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. június 07.
ISBN: 9781784727116
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 25 x 2.4 cm
Súly: 0.92 kg
Oldalszám: 224
Ár: 12 290 Ft
(11 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Greece: The Cookbook

Greece: The Cookbook

Alapvető mű a mai Görögország sokszínű és lebilincselő konyhájáról. A Greece: The Cookbook a Görög ételek első mindenre kiterjedő angol nyelvű bibliája. 


Szerzők: Vefa Alexiadou

India The Cookbook

India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit. 


Szerzők: Pushpesh Pant

India The Cookbook

India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit. 


Szerzők: Pushpesh Pant

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash