Barion Pixel

Arzak + Arzak

Juan Mari & Elena Arzak


« Vissza | Szerzők: Juan Mari Arzak, Elene Arzak
  2019. július 20. 14:43

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult. 


Az oldalakon karrierjének legemblematikusabb receptjeit találjuk. Juan Mari Arzak harmadik generációs séf, a családja nevét viselő san sebastian-i éttermet vezeti. Az Arzak-nak 1989 óta 3 Michelin-csillaga van. Tagja a világ legnagyobb presztízsű szövetségeinek és számtalan étteremkalauzban jelenik meg. A World’s 50 Best Restaurant listáján is annak kezdeteitől szerepel.
Juan Mari közel 20 éven át megosztotta a Restaurante Arzak konyhafőnöki pozícióját lányával, Elenaval. A könyv Elena konyhai felemelkedését is követi, bemutatja kreatív folyamatainak esszenciáját és a varázslatot, amit ő és apja alkotnak az ételek és ételsorok megtervezésén és egyensúlyán át. Az újító látnokok összetartó csapatának megismerése és innovatív receptjeik betekintést engednek a Restaurante Arzak jövőjébe is.

Photo: Planeta / Grub Street Publishing

 

 



Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Juan Mari Arzak, Elene Arzak
Kiadó: Grub Street Publishing
Kategória: Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781911621867
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 26.3 x 2.5 cm
Súly: 1.38 kg
Oldalszám: 260
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

A hentesmesterség nagykönyve

A hentesmesterség nagykönyve

A szakma három virtuózának munkája, a Le Grand Livre de la Charcuterie az új nélkülözhetetlen kellék minden rendes charcutier (hentestermék-készítő) számára, aki méltóan szeretnék ezt a címet viselni. 


The Perfect Cookie

The Perfect Cookie

Az America's Test Kitchen sokéves süteménykészítési ismereteket összesít, lebontva a legfontosabb lépésekre és recept technikákra.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury