The Perfect Cookie
Your Ultimate Guide to Foolproof Cookies, Brownies & Bars
Az America's Test Kitchen sokéves süteménykészítési ismereteket összesít, lebontva a legfontosabb lépésekre és recept technikákra.
Ez az átfogó antológia tartalmazza a konyhában tesztelt és soha kudarcot nem valló recepteket, vagyis útmutató a klasszikusokhoz, a gazdag és rágós brownie-hoz, a gyümölcsös-morzsás süteményekhez, a gyors sütés nélküli süteményekhez, az ünnepi kedvencekhez, a fudge és truffle készítéséhez egyaránt.
És mivel erre csak a „Test Kitchen” képes, az egyes fejezetekben tippek és trükkök találhatók, valamint egy bevezető rész, amely segítségével betekintést nyerhet néhány fortélyba, például abba, hogy mitől lesz rágós vagy éppen ropogós a sütemény. Az eredmény? A tökéletes sütemény.
Termékinformációk
Szerző: | Americas Test Kitchen |
Kiadó: | Americas Test Kitchen |
Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
Forgalmazás kezdete: | 2018. november 12. |
ISBN: | 9781940352954 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.9 x 26.2 x 2.9 cm |
Súly: | 1.58 kg |
Oldalszám: | 448 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Sushi Secrets
A legjobb sushi szakácsok technikái és filozófiái az igazán finom sushi elkészítéséhez.
Breakfast: The Cookbook
Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.
The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets
„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.
Tradition in evolution
Három év kutatás, elemzés, tesztelés, vita, betekintés és összehasonlítás a cél elérése érdekében ez mind a Tradition in Evolution. Rugalmas és ideális eszköz a mai szakemberek számára.