Sushi Secrets
A Japanese Master's Ultimate Guide
A legjobb sushi szakácsok technikái és filozófiái az igazán finom sushi elkészítéséhez.
A sushi az egyik legnépszerűbb japán étel a világon. A sushi hagyományai és technikái nemzedékről nemzedékre öröklődnek a gyakornoki képzés során, amelyben a sushi szakácstanulók figyelik és megtanulják mestereik tudományát.
Ez a könyv bemutatja a technikákat minden egyes hal esetében, amelyet Seiichi Sakanishi sushiszakács készít, aki életét a finomítással töltötte, hogy finom sushit készítsen.
Az olvasók megismerkedhetnek a japán technika szellemével és kifinomultságával, amely a végső sushi elkészítésében rejlik; az optimális évszak és hely a legjobb minőségű hal megszerzéséhez; hogyan lehet azonosítani a jó halat és hogyan kell elkészíteni; A legjobb ízt és még sok minden mást kihozó technikákat részletesen ismertetjük meg.
A műfaji határokon túllépve ez a könyv nemcsak referenciaként szolgál a szakácsok számára szerte a világon, hanem ideális könyv a sushi szerelmeseinek, hogy elmélyítsék tudásukat és még jobban élvezhessék a sushit.
Kazuhiko Tajima művészeti igazgató és Hiroshi Yoda fotós nemcsak a sushi és a hal ételként való vonzerejét emelte ki, hanem vizuális szépségét is, így ez a könyv a művészeti könyvek kedvelőinek elismerését is elnyerheti.
Valóban kötelező könyv minden igazi sushi-rajongó számára, hogy mindent megértsen a sushi mély világáról.
Termékinformációk
Szerzők: | Seiichi Sakanishi, Kazuhiko Tajima, Hiroshi Yoda |
Kiadó: | PIE |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. január 22. |
ISBN: | 9784756256614 |
Nyelv: | Angol-Japán |
Méretek: | 17.1 x 22.8 x 2 cm |
Súly: | 0.76 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Cocktail Codex
A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.
Avanguardia
Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.
So Good Magazine #31
Ez, a So Good No31 az elmúlt évek egyik legőrültebb száma? A válasz: igen. Kicsit megunva a divatot, a kiszámíthatót, a helytállót és a helyeset, eszünkbe jutott nyolc szakembertől a következőket kérdezni: Mernének-e közzétenni három "politikailag" inkorrekt alkotást, amelyek nem követik a bevett szabályokat? „huligán” desszerteket akár összetételükben, formátumukban, ízkombinációkban, vagy esztétikailag és üzenetükben?