Biotope - Pastorale
The two-star cuisine of restaurant Pastorale
A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.
Ebben a könyvben bemutatkozik Bart de Pooter zöldséghangsúlyos, úttörő menüje, a Pastorale egyik védjegye a kezdetektől, és tiszteletet ad azoknak a kalandoknak és kulináris felfedezéseknek, amelyek az évek során alakították a kulináris Biotópját.
Kris Vlegels elbűvölő fényképeivel és Bart konyhai titkaival ez a könyv nélkülözhetetlen minden kifinomult gasztronómia szerelmese számára. A felfedezés, valódi utazás, szenvedély, technológia és kísérlettel teli.
Termékinformációk
Szerző: | Bart de Pooter |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9789401462655 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 28 x 3 cm |
Súly: | 1.5 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
15 790 Ft (15 038 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Art & Science of Foodpairing
A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.
Reasoned Gourmandise
Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.