Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary
Jung Hayeon
Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.
A Congmom’s Cake Diary: Cake Design Recipe minden, a tejszínhabos torták tervezéséhez kapcsolatos technikát és tudást bemutat az olyan otthoni cukrászoknak, akik hibátlanul akarják bevonni alkotásaikat, és a szakmabelieknek, akik kifinomult és káprázatos tortákat szeretnének kiötleni.
Ez a könyv megtanítja, hogyan verje fel a tejszínhabot a dekorációhoz megfelelő állagúvá, hogyan vágja fel a piskótát és simítsa el a krémeket, hogyan javítsuk meg a cukormázat, és hogyan dekoráljunk nyomócsövekkel és egyéb eszközökkel. Congmom figyelmesen elmagyaráz mindent, pont úgy, mintha egy videóból próbálna megtanulni.
A szerző 33 legnépszerűbb torta dizájnjával, ízletes „genoise” és „chiffon” receptekkel, tippekkel és minden lépés részletes ábrázolásával segít, hogy a bemutatott technikák és dekorációk elsajátításával saját mesterműveket alkothasson.
Congmom Cake, Szöul legújabb tejszínes tortadíszítője. A könyv szerzője Jung Hayeon, rendkívül népszerű a szakterületén, mivel nem csak Koreában, de Kínában, Tajvanon és Szingapúrban is oktat. Építészeti tanulmányai és matematikatanári pályafutása után tortatervezői készségeit adja át tanulóinak. Jelenleg egy kis műhelyt vezet Koreában.
Photo: TheTABLE
Termékinformációk
Szerző: | Jung Hayeon |
Kiadó: | THE TABLE |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books, Torta Dizájn / Cake Design |
Kiadás éve: | 2020 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. március 17. |
ISBN: | 9791164261567 |
Nyelv: | Angol-Koreai |
Méretek: | 21.7 x 24.7 x 2.3 cm |
Súly: | 1.19 kg |
Oldalszám: | 328 |
Ár: |
29 990 Ft (28 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
BAU.STEINE
Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal.
Tea - Wine’s Sober Sibling
Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.
30 Indispensable Ice Creams
Ez a könyv nem pusztán egy kiváló szövetséges egy olyan jégkrém választék összeállításához, ami kitűnik a konkurens boltok kínálata közül. Minden receptet háttér információ kísér a termék eredetéről, technikai megjegyzésekkel a választott paraméterekről, tippekkel és trükkökkel.