Barion Pixel

El Celler de Can Roca

The Book / Redux Edition


« Vissza | Szerzők: Jordi Roca, Josep Roca
  2013. május 27. 16:39

El Celler de Can Roca

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.


Amióta az év elején bejelentették a könyv kiadását, azóta hatalmas érdeklődés övezi azt, hiszen a Roca testvérek a világ legjobb étterme díj várományosai is egyben, több étteremkritikus szerint. Azóta bebizonyosodott, hogy aThe World's 50 Best Restaurants 2013 listáján az El Celler de Can Roca a világ legjobb étterme, Noma a második. Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. 

A kiadvány 16 fejezetből áll, amely 90 részletes receptet és több mint 245 katalogizált ételfotót tesz közzé. A három Michelin csillagos étterem könyvének fejezetei különböző inspirációs forrásokra van bontva, melyek segítették Joan, Jordi és Josep Roca kreatív, szakmailag beteljesülő életútját. Témák között találhatjuk a hagyományt, az emlékeket, a parfümöt (mint illatot), az innovációt, a költészetet, és nem utolsósorban a humort.Továbbá megismerhetjük az étterem történetét, filozófiáját, módszereit, inspirációs forrásait, kreatív folyamatait is, melyben Joan az "építész íz" míg Jordi a cukrász és Josep az étterem borszakértője, sommelier-je. A lélegzetelállító fényképeket David Ruano és Francesc Guillamet készítette, a szerzők gondolatait pedig az író Josep Maria Fonalleras szerkesztette össze. 

"A könyv, ami nem csak azt mutatja, hogy mit teszünk, hanem azt, hogy hogyan és miért csináljuk." Joan, Josep és Jordi Roca

Kicsinyített változat / Redux Edition

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Jordi Roca, Josep Roca
Kiadó: Grub Street Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9781910690291
Nyelv: Angol
Méretek: 18.1 x 25.2 x 4.3 cm
Súly: 1.57 kg
Oldalszám: 464
Ár: 11 290 Ft
(10 752 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Pie Room

The Pie Room

Fedezze fel a meghatározó pite-bibliát az önmagát pitetészta-deviánsnak tartó séftől és London pitekirályától, Calum Franklin-től.


Szerzők: Calum Franklin

Pie for Everyone

Pie for Everyone

A New York-i, szeretett Petee's Pie Company több mint 80 receptet kínál a legjobb pitékhez, amelyeket otthon elkészíthet.


Szerzők: Petra Paredez
Kategória: Alapanyag

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.