Fluiditá
Special Signed Version
A saját szerkesztésű és kiadású Alajmo könyvek a luxus szakácskönyvek kategóriájába tartoznak. Az előző (Ingridienti) és a mostani, friss megjelenésű Fluiditá szakácskönyv maximálisan tükrözi a 3 Michelin csillagos Alajmo testvérek Max és Raf vízióját, gasztronómiai hitvallását, maximalizmusát, profizmusát és a vizualitás, dizájn iránti elkötelezettségüket.
A rájuk jellemző egyedi módon ismertetik az étteremről szóló információkat, az ételrecepteket, étel fotókat. Sőt. Az étel fotók egy különleges módszerrel, folyadékkal, pontosabban víztükrök használatával készültek. Ezáltal egy különleges rezgést szimbolizálva életre keltik a kitálalt ételeket, remekműveket. A könyv 70, tipikusan Alajmo receptet tartalmaz. A kiadvány szépen kivitelezett, minőségi fényes papírral, alkotóelemekből lett összeállítva, robosztus, súlyra kifejezetten nehéz. Észlelhető, hogy egy dizájnra nagyon éhes szerzővel állunk szemben. A kiváló könyv védelméhez egy karton dobozból készült tokot kapunk. Gyanítom, hogy a leendő könyvtulajdonos, nem sokat fogja a tokban tartani. Egy szó, mint száz, a Fluditá egy egyedülálló szakácskönyv a maga nemében.
A szerző, Massimiliano Alajmo:
Olaszországban tanult, majd, még fiatalon Franciaországba vezette az útja. Tanulni akart. A sok állomás között volt kettő igazán kiemelkedő, Marc Veyratnál és Michel Guérard-nál tanulhatott, csiszolhatta szaktudását. Hazatérése után, apja unszolására átvette a Le Calandre (1 csillagos), a család éttermét. Néhány évre rá, a szakácstörténelem legfiatalabb konyhafőnökeként 3 Michelin csillagos lett. Azóta, a neve egy erős „Brand”, márkanév lett. Több éttermet vezet, több szegmensben szolgáltat, saját maga szerkeszti és adja ki szakácskönyveit. Saját neve alatt több dizájn terméket, saját márkás élelmiszereket és eszközöket gyárt. A neve mögött csakis minőség rejlik, minőség maximalista.
www.alajmo.it
CSAK RENDELÉSRE! / ÁR EGYEZTETÉSSEL!
Photo: www.alajmo.it
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Massimiliano Alajmo |
Kiadó: | Alajmo |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2013 |
ISBN: | 9788890261336 |
Nyelv: | Angol |
Oldalszám: | 22 |
Ár: |
54 990 Ft (52 371 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
The Real Japanese Izakaya Cookbook
Hozd haza a bulit ezzel a japán „pub” ihletésű szakácskönyvvel. Az Izakaya főzés lényege, hogy kiadós és ízletes japán ételeket kóstoljon italokkal és barátokkal a helyi társalgóban.
Des gâteaux & des saisons
Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról.
La pâtisserie de Jeffrey Cagnes
Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.
La pâtisserie de Jeffrey Cagnes
Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.