Barion Pixel

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Exceptional recipes and international chefs in portrait


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Martin Klein
  2020. november 11. 21:53

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.


Az »Ikarus invites the world’s best chefs« hetedik kiadásában folytatja a csúcsminőségű vendégszakácsok bemutatását. Közöttük van a két Michelin-csillaggal kitüntetett Ciccio Sultano, aki egyesíti a szicíliai konyha hagyományait modern, kísérleti megközelítéssel. A thai konyhát Dane Henrik Yde-Andersen és Chayawee Sutcharitchan képviseli.
Kulináris művészetük a hagyományos technikák és az ázsiai konyha gazdag változatosságának ismeretén alapszik.
Dieter Koschina, Hans Neuner és Benoît Sinthon alkotta portugál trió egyesül, hogy a regionális termékekre összpontosítsanak annak érdekében, hogy garantálják a legjobb minőséget és ízt.

A vendégszakácsok az Ikarus étteremben mutatják be alkotásaikat, ahol Martin Klein és csapata minden alkalommal tökéletesen újrateremti a csúcsszakácsok étlapjait. A séfek személyes kommentárjaival, Martin Klein és a vendégszakácsok tapasztalataival és étlapjaik receptjeivel, amelyeket kifejezetten az Ikarus étterem számára terveztek, együttesen bemutatják a nemzetközi „haute cuisine”-t.

Photo: Pantauro

 

Photo: PANTAURO

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9783710500473
Nyelv: Angol
Méretek: 24.9 x 33.5 x 3.5 cm
Súly: 2.61 kg
Oldalszám: 344
Ár: 28 890 Ft
(27 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Fish and Shellfish

Fish and Shellfish

6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek. 


Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.


Szerzők: Magnus Nilsson

South

South

A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.


Szerzők: Sean Brock

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland