Paco Roncero
The Silent Insurrection Of The Chef
Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében.
A közel 600 folyamat során Paco Roncero „A csendes felkelés” című „filmjét” a lehető legváltozatosabb módon rögzítik, minden típusú rekorddal, és lefedi egy haute cuisine étterem teljes spektrumát. Létezik szakosodás például a szakács fétisére, az olívaolajra összpontosító receptekkel; a húslevekben és alaplékben pedig az egyes ételekhez specifikus mennyiségekkel és főzési időkkel. A könyv technikai és avantgárd is, különböző típusú szferifikációkkal, az obulato és a folyékony nitrogén széles felhasználási módjaival.
Mindezt egy nagyon kiegyensúlyozott arányban, ahol a snack-ek remek fogásként tűnnek ki, hideg és meleg előételek, halak és tenger gyümölcsei, amelyek klasszicista hatást keltenek, a húsok összetéveszthetetlen személyes vonásaival, amelyek messze túlmutatnak a kötelező játékosságon.
A szerző nagy összegzése 256 oldalon, 99 alkotásban, 66 receptben, 595 folyamatban és 128 képben interpretálva.
Dedikált példányok csak a készlet erejéig!
Photo: Mikel Ponce
Termékinformációk
Szerző: | Paco Pérez |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. november 01. |
ISBN: | 9788472121973 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 24 x 28 x 3.5 cm |
Súly: | 2 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
28 990 Ft (27 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Flan - 51 recettes de grand.e.s Chef.fe.s
François Blanc 51 kiadatlan recepttel, egy pompásan illusztrált cukrászkönyvben tiszteleg a Flan, egy emblematikus francia sütemény előtt, amelyet most újra felfedeztek és sok nagyszerű cukrász megalkotott.
Ivan Ramen
2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről.
Garuharu Book Collection
Garuharu / Yun Eunyoung/ cukrászséf professzionális könyvei egy csomagban, kedvezményesen! A nagysikerű könyvsorozat Eclair, Tarte, Decoration, Travel Cake most kedvezményes áron, amennyiben egyszerre szeretné megvásárolni a négy kiadványt.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).