Pierre Hermé Chocolate
Dedikált verzió / Signed Version
Pierre Hermé a neves francia cukrász betekintést enged művészi mesterségébe és trükkjeibe, e csokoládénak szánt hódolaton keresztül, kiemelve a világ kedvenc alapanyagának minden egyes változatában nyújtott sokszínűségét. A Vogue magazin által a “cukrászat Picasso”-jának keresztelt Pierre Hermé cukrászmester forradalmasította a hagyományos cukrászatot.
Kimeríthetetlenül kreatív. Az új cukrászkönyvében Hermé visszatér első szenvedélyéhez – a csokoládéhoz. A sokoldalú kakaóbab iránt érzett szerelmét újraélve, a mű olyan merész kreációiról fedi fel a leplet, amik hűen tükrözik az ünnepelt cukrászmester jellegzetes, újító stílusát, ami megváltoztatta a cukrászat birodalmát. A könyv 35 receptet tartalmaz eredeti párosításokkal mint csokoládé, banán és gyömbértorta vagy csokoládés-citromos madeleine, és gazdag, ikonikus desszerteket mint az Infiniment Chocolat Baba Cake, Infiniment Chocolat Macaron vagy a yuzu ízesítésű Éclair Azur. Ez az egyedülálló könyv tisztelettel adózik a csokoládé tisztasága és egyszerűsége előtt annak különféle formáiban és állagaiban. A készlet erejéig dedikálva kapható, kizárólag a Cookbooks.hu partnerei, vevői számára.
Photo: Flammarion
Termékinformációk
Szerző: | Pierre Hermé |
Kiadó: | Flammarion |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9782080202741 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 27.5 x 36 x 3 cm |
Súly: | 2.78 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Bar Bibel
Minden, amit érdemes tudni az italokról és koktélokról, a világ egyik legjobb bártenderétől. Cihan Anadologlu legjobb italai és koktéljai egy összegző, tartalmas német nyelvű kiadványban!
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Ikarus invites the world's best chefs VOL7
Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.