The Atlas of Bourbon and American Whiskey
A journey through the spirit of America
Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.
Az egyes kulcsfontosságú whisky-termelő régiók történetét bemutató fejezetek, valamint a jelentős lepárlóüzemek profilja és a legérdekesebb whiskyik ízkalauza, mindent megtud, amit az egyetlen igazi amerikai szellemről tudni érdemes.
A kiadvány beltartalma magába foglalja:
- Térképek, tények, történelmi információk
- Regionális útmutatók az amerikai bourbonhoz, rozshoz, single malt és sok máshoz
- Legfontosabb szeszfőzdék profiljai és kihagyhatatlan whiskyjeik
- Koktélreceptek minden régióhoz
Termékinformációk
Szerző: | Eric Zandona |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 05. |
ISBN: | 9781784727406 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 15.4 x 21.4 x 2.6 cm |
Súly: | 0.58 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
6 390 Ft (6 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Cocktail Codex
A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Habitat - Die neue Tiroler Küche
Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.