The Coffee Dictionary
An A-Z of coffee, from growing & roasting to brewing
A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is.
A The Coffee Dictionary a kávéfogyasztók kalauza kifejezések, technikák, felszerelések és kávéfajták szédítő tömkelegéhez, amik a tökéletes csésze kávé elkészítéséhez szükségesek. Több száz bejegyzéssel a beszerzésről, termesztésről, szüretelésről egészen a pörkölésig, őrlésig és készítésig, Maxwell Colonna-Dashwood, a háromszoros Brit barista bajnok és kávészakértő elmagyarázza a legfőbb tényezőket, amik meghatározzák az kávé ízét. A The Coffee Dictionary teljes terjedelmében illusztrált és minden kapcsolódó témát érint a származási országtól, a bab fajtájától, a termesztési és szüretelési technikáktól a pörkölési módszerekig, kávékészítés felszerelésig és kóstolási jegyzetekig – és a számos kávéalapú italok receptjéig. A The Coffee Dictionary az utolsó szó, amit a kávéról ki lehet mondani.
Maxwell Colonna-Dashwood bajnok barista, részt vett a Barista Világbajnokságon és háromszor nyerte meg a Brit Barista bajnokságot. Társtulajdonosa egy díjnyertes független pörkölőnek és kávéboltnak.
Termékinformációk
Szerző: | Maxwell Colonna-Dashwood |
Kiadó: | Mitchell Beazley Octopus |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9781784723019 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 15.6 x 21.7 x 2.6 cm |
Súly: | 0.64 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
6 990 Ft (6 657 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Mediterranean - Andreu Genestra
Mediterrán alkotások és a legkifinomultabb jelenlegi kulináris technikák. Több mint 50 alkotás, amelyek bejárják a Földközi-tengert egy 272 oldalas könyvben.
North
Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Jan - Labor der Liebe
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.