The Mexican Vegetarian Cookbook
400 authentic everyday recipes for the home cook
Alapvető útmutató a vibráló, vegetáriánus mexikói otthoni főzéshez, beleértve a természetesen vegán, glutén- és tejmentes ételeket is.
A vegetáriánus ételek mélyen beépültek Mexikó változatos kulináris történelmébe. A Mexico: The Cookbook bestseller szerzőjének ebben az új receptgyűjteményében ízletes-hagyományos és modern ételeket fedez fel kukoricából, babból, fűszerekből, valamint gyümölcsökből, zöldségekből, hüvelyesekből, magvakból és ehető virágokból.
Ezek az egészséges és tápláló receptek tervezésüknél fogva húsmentesek, és Mexikó kiemelkedő ételeire helyezik a hangsúlyt, ahelyett, hogy nehezen beszerezhető összetevőkre vagy helyettesítésekre támaszkodnának. Mindegyikhez világos, egyértelmű utasítások tartoznak, amelyek minden képzettségi és szintű házi szakács számára hozzáférhetők.
Az autentikus reggelik, ebédek, vacsorák és desszertek mellett a könyv egy egész fejezetet tartalmaz a hüvelyeseknek – a magas fehérjetartalmú szuperélelmiszereknek, például a csicseriborsónak, a babnak és a lencsének –, valamint a kenyereknek, italoknak, szószoknak és az alapvető termékeknek szentelt speciális részeknek. A mexikói konyha rajongóinak el kell sajátítaniuk.
Gyönyörűen megtervezett, szemet gyönyörködtető borítóval és élénk fényképekkel a Mexican Vegetarian Cookbook inspiráló kiegészítője bármely otthoni szakács könyvespolcának.
A Szerzőről:
Margarita Carrillo Arronte szakács és vendéglős egy mély kulturális és kulináris gyökerekkel rendelkező mexikói család tagja. 35 éves karrierje során a mexikói konyhát népszerűsítette az egész világon, Margarita előadásokat tartott intézményekben, és Mexikót képviselte a G-20-as csúcstalálkozón. Amellett, hogy a népszerű mexikói El Gourmet csatornán ételműsorokat rendezett, Margarita könyveket írt a mexikói ételekről, köztük a Phaidon legkelendőbb Mexico - The Cookbook című könyvét is.
Photo:Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Margarita Carrillo Arronte |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nemzeti Konyhák Sorozat, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. augusztus 18. |
ISBN: | 9781838665265 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 4 cm |
Súly: | 1.55 kg |
Oldalszám: | 416 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Disfrutar Vol2
Az étterem többszörösen díjnyertes első könyvének megjelenése után, (Disfrutar Vol. 1), Oriol Castro, Eduard Xatruch és Mateu Casañas második kötete (Disfrutar Vol. 2) egy ambiciózus kiadói projekt folytatását kínálja, amelyet elismert barcelonai éttermüknek szenteltek, ezúttal a későbbi, a 2018-2020-as szakaszukat követve, egy személyes beszámoló kíséretében ezekről az évekről, egy tagadhatatlan kihívásokkal teli időszakról.
Gin & Tonic
Frissített kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz részleteket. A Gin & tonic, a nyolcvanas évek itala divatosabb, mint valaha. Bárok, klubok, gin menük az éttermekben - a gin mindenhol megtalálható. .
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.