The Rice Book
History, Culture, Recipes
A Rice Book azonnal klasszikussá vált, amikor harminc évvel ezelőtt megjelent, és a mai napig a döntő könyv a témában.
A rizs a világ több mint felének alapvető élelmiszere, és a kreativitás, amellyel az emberek hozzáállnak ehhez a szerény gabonához, nem ismer határokat. A neves élelmiszer-író, Sri Owen kiterjedt utazásai és több éves kutatása során biryanis, rizottó, pilaf és paella receptjei származnak Indonéziából, Thaiföldről, Japánból, Koreából, Oroszországból, Iránból, Afganisztánból, Spanyolországból, Olaszországból, Brazíliából és más országokból.
Pompás, új színben, Bee Wilson új előszavával és frissített bevezetővel a rizs táplálkozásáról, történelméről és kultúrájáról, több mint 160 finom, bolondbiztos recepttel (ebből 20 új) és gyönyörű illusztrációkkal, ételfotókkal, ez a könyv minden konyha és szakács nélkülözhetetlen szakácskönyve.
Termékinformációk
Szerző: | Sri Owen |
Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. október 05. |
ISBN: | 9781526621634 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 17.6 x 24.1 x 3.2 cm |
Súly: | 1.21 kg |
Oldalszám: | 384 |
Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Franklin Barbecue Collection
A szegytől a steakig, minden, amit tudni kell a húsról. Ez a deluxe díszdobozos kiadás, a szakma által is elismert pitmaster és New York Times bestseller író sorozatának, az Austin’s Franklin Barbecue exkluzív puhakötésű verzióit tartalmazza: a Franklin Barbecue-t és a Franklin Steak-et.
The Turkish Cookbook
A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.