Barion Pixel

Weber's Gas Barbecue Bible

by Manuel Weyer


« Vissza | Szerzők: Manuel Weyer
  2023. július 21. 17:35

Weber's Gas Barbecue Bible

Egy kellemes nyári estén nincs is jobb hang, mint a zsenge zöldségek és a lédús húsdarabok finom sistergése, finoman sütve a gázsütőn. Családja és barátai élvezni fogják a gazdag aromákat, miközben a pislákoló gázlángokat úgy állítja be, hogy az étel tökéletesre süljön.


A gázsütők egyszerűen használhatók – gyorsan felmelegszenek, kiváló a hőmérséklet-szabályozásuk, tökéletesek a gyakori szórakozáshoz, és alacsonyabb CO2-kibocsátással rendelkeznek, mint a szénsütők. Ebben az átfogó útmutatóban több mint 250 receptet talál minden alkalomra, lépésről-lépésre fényképekkel illusztrálva a biztos eredmény érdekében, valamint grillezési technikákat, tippeket és trükköket.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Manuel Weyer
Kiadó: Hamlyn
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 08.
ISBN: 9780600637806
Nyelv: Angol
Méretek: 20.8 x 25.6 x 3 cm
Súly: 1.46 kg
Oldalszám: 368
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Tartine Book No.3

Tartine Book No.3

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit. 


Fish and Shellfish

Fish and Shellfish

6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek. 


Koji Alchemy

Koji Alchemy

A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.


Sushi Secrets

Sushi Secrets

A legjobb sushi szakácsok technikái és filozófiái az igazán finom sushi elkészítéséhez.